Drinkwater testen | Neem contact op met Aquador

Een goede kwaliteit van het drinkwater is erg belangrijk om de gezondheid van de gebruikers te kunnen waarborgen. En om zekerheid te hebben dat de drinkwaterkwaliteit voldoet aan de geldende normen volgens het Drinkwaterbesluit, kan Aquador voor u de drinkwaterkwaliteit controleren. Dit doen wij door een watermonster af te nemen en deze vervolgens te laten analyseren. Is de waterkwaliteit onvoldoende? Dan kan Aquador u adviseren over hoe de drinkwaterkwaliteit verbeterd kan worden om alsnog aan de normen te voldoen. Drinkwater testen? Aquador: uw specialist op het gebied van drinkwater testen.

Wat gebeurt er na het afnemen van drinkwater testen?

Wanneer Aquador een drinkwatertest heeft afgenomen, wordt deze naar een geaccrediteerd drinkwaterlaboratorium doorgestuurd. De afgenomen monsters worden hier geanalyseerd en aan de hand van de resultaten wordt er een analyserapport opgesteld. Wanneer uit deze analyse blijkt dat kwaliteit niet in orde is of wanneer er andere zaken zijn die een oplossing nodig hebben, zal Aquador u adviseren over de te nemen stappen om aan de kwaliteitseisen vanuit het Drinkwaterbesluit te voldoen.

Drinkwater testen

Over Aquador

Bij Aquador hebben we een ruime ervaring en kennis op het gebied van drinkwaterkwaliteit en het reinigen van (drink)watersystemen. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van analyse, reiniging en desinfectie van waterleidingsystemen. Of het nou gaat om analyse van de waterkwaliteit of verontreinigingsgraad binnen het watersysteem of de reiniging en/of desinfectie van het systeem, Aquador is uw professionele partner. Wij verzorgen onder andere watermonster afnames en reiniging/desinfectie van leidingen, drinkwaterreservoirs, zandfilters, transportleidingen en waterwinputten. Ook zijn wij gespecialiseerd in de bestrijding van Legionella bacterie.

Aquador is er voor de klant zowel vóór de watermeter als na de watermeter, van bron tot kraan!

Contactformulier

Meer weten over drinkwater testen afnemen door Aquador? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dorpsweg 130 C
    4221 LL Hoogblokland
  • +31 (0)183 561 199
  • KvK: 23043164
  • BTW: NL005211347B01