Keerklepcontrole voor uw drinkwaterinstallatie | Aquador

Keerklepcontrole is een vast onderdeel binnen het legionella beheersplan. De keerkleppen of terugstroombeveiligers dienen ieder jaar gekeurd te worden op goede werking en functionaliteit. Valt uw bedrijf onder de 'hoog risico groep' of heeft u een wettelijke zorgplicht voor het leveren van gezond (drink)water dan is legionellapreventie een verplicht en terugkomend iets. Bij Aquador zijn wij hierin gespecialiseerd. Keerklepcontrole uit laten voeren? Aquador helpt u graag verder.

Een kapotte keerklep, wat kunnen wij voor u betekenen?

Wanneer wij tijdens de keerklepcontrole een defecte keerklep constateren, kunnen wij deze defecte keerkleppen, indien mogelijk en in overleg, direct voor u vervangen. Ook dit valt onder de werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Bij Aquador vindt u dus een partner voor de gehele afhandeling van de keerklep controle.

keerklepcontrole

Over Aquador

Aquador is sinds 1994 in de Benelux actief op het gebied van bacteriologisch onderhoud van drinkwaterinstallaties. Bij Aquador kunnen wij de juiste oplossing bieden van de waterbron tot het tappunt. Dit doen wij door het constant innoveren van de door ons gebruikte technieken en het altijd zoeken naar de juiste oplossing voor onze klanten.

Bij Aquador hebben wij de kennis en kunde opgebouwd in de praktijk waardoor u voor alles op het gebied van uw waterleidingsysteem, van meting tot reiniging, bij ons terecht kunt. Aquador is gespecialiseerd in onder andere inspectie en reiniging/desinfectie van onder andere drinkwaterreservoirs, zandfilters, transportwaterleidingen en water winputten. Ook is Aquador gespecialiseerd in het bestrijden van de Legionella bacterie. Wij werken met Kiwa gekeurde producten en zijn marktleider op het inzetten van duurzame milieuverantwoordelijke technieken.

Aquador is er voor de klant zowel vóór de watermeter als na de watermeter, van bron tot kraan!

Contactformulier

Wilt u meer weten over de keerklepcontroles die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dorpsweg 130 C
    4221 LL Hoogblokland
  • +31 (0)183 561 199
  • KvK: 23043164
  • BTW: NL005211347B01