Leidingen reinigen | Dat laat u doen door Aquador

In (drink)waterleidingen kan sedimentvorming ontstaan. In deze sedimentvorming kunnen micro-organismen ontstaan en op de leidingwand kan biofilm zich afzetten. Een verminderde waterkwaliteit en opbrengst zijn de gevolgen die ontstaan wanneer dit optreedt. Bij Aquador zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van leidingen om deze problemen te voorkomen of te verhelpen. Hiervoor maken wij gebruik van professionele apparatuur voor een optimaal reinigingsresultaat. Leidingen reinigen? Aquador helpt u graag verder.

Onze Kwaliteitscertificaten

Leidingen reinigen door Aquador gaat gepaard met het ontvangen van een opleveringscertificaat en garantiecertificaat na afloop van de werkzaamheden. Zo bent u verzekerd van een optimale service.

Leidingen reinigen

Over Aquador

Door onze ruime ervaring en kennis op het gebied van reiniging van (drink)watersystemen kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van reiniging en desinfectie van een waterleidingsysteem. Of het gaat om analyse van de kwaliteit of verontreinigingsgraad binnen het watersysteem of de reiniging of desinfectie van het systeem, in Aquador vindt u een professionele partner. Wij verzorgen onder andere reiniging/desinfectie van leidingen, drinkwaterreservoirs, zandfilters, transportleidingen en waterwinputten. Ook zijn wij gespecialiseerd in de bestrijding van Legionella bacterie.

Aquador is er voor de klant zowel vóór de watermeter als na de watermeter, van bron tot kraan!

Contactformulier

Meer weten over leidingen reinigen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dorpsweg 130 C
    4221 LL Hoogblokland
  • +31 (0)183 561 199
  • KvK: 23043164
  • BTW: NL005211347B01