Thermische desinfectie laten uitvoeren | Aquador

Voor het reinigen en desinfecteren van (drink)waterleidingsystemen zijn verschillende soorten reinigingstechnieken mogelijk. Bij Aquador hebben wij veel ervaring met het reinigen en desinfecteren van (drink)waterleidingsystemen. Hiervoor maken wij bij Aquador onder andere gebruik van thermische desinfectie. Met thermische desinfectie wordt het leidingsysteem met heet water gespoeld en gedesinfecteerd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Lees hieronder meer of neem contact met ons op. Aquador helpt u graag verder.

Onze Kwaliteitscertificaten

Heeft u een thermische desinfectie door Aquador laten uitvoeren? Dan ontvangt u na afloop van de werkzaamheden van ons een opleveringscertificaat en garantiecertificaat. Hiermee bent u verzekerd van een optimale service.

water unit

Over Aquador

Aquador is sinds 1994 actief in de Benelux met het verzorgen van bacteriologisch onderhoud van (drink)waterinstallaties. Bij ons vindt u de juiste oplossing van de waterbron tot het tappunt. Door constante innovatie van onze werkwijzen en het blijven zoeken naar nieuwe technieken, kunnen wij de klant altijd de juiste oplossing bieden.

Bij Aquador hebben wij de kennis en kunde opgebouwd in de praktijk waardoor u voor alles op het gebied van uw waterleidingsysteem, van analyse tot reiniging, bij ons terecht kunt. Aquador is gespecialiseerd in onder andere inspectie en reiniging/desinfectie van onder andere drinkwaterreservoirs, zandfilters, transportwaterleidingen en waterwinputten. Ook is Aquador gespecialiseerd in het bestrijden van de Legionella bacterie. Wij werken met Kiwa gekeurde producten en zijn marktleider op het inzetten van duurzame milieuverantwoordelijke technieken.

Aquador is er voor de klant zowel vóór de watermeter als na de watermeter, van bron tot kraan!

Contactformulier

Wilt u meer weten over de thermische desinfectie die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dorpsweg 130 C
    4221 LL Hoogblokland
  • +31 (0)183 561 199
  • KvK: 23043164
  • BTW: NL005211347B01