Watermonster nemen | Wij zijn specialist | Aquador

Een goede kwaliteit van drinkwater is van groot belang voor het waarborgen van de gezondheid van de gebruikers. En om zeker te weten dat het drinkwater voldoet aan de geldende drinkwaternormen volgens het Drinkwaterbesluit, kan Aquador door middel van het nemen van een watermonster controleren of de drinkwaterkwaliteit voldoende is. En is dit niet het geval, dan kan Aquador u adviseren over hoe de kwaliteit verbeterd kan worden om alsnog aan de geldende normen te voldoen. Watermonster nemen ter controle van de drinkwaterkwaliteit? Aquador: uw specialist op het gebied van drinkwaterkwaliteit.

Wat gebeurt er na afname watermonster?

Wanneer Aquador de watermonsters heeft afgenomen, worden deze doorgestuurd naar een geaccrediteerd drinkwaterlaboratorium. Hier worden de watermonsters geanalyseerd en wordt er een analyserapport opgesteld. Wanneer uit de analyse van de genomen watermonsters blijkt dat de drinkwaterkwaliteit niet in orde is of dat er andere zaken zijn die een oplossing behoeven, zal Aquador een advies geven over de te nemen maatregelen om aan de drinkwaternorm uit het Drinkwaterbesluit te voldoen.

watermonster nemen

Over Aquador

Door onze ruime ervaring en kennis op het gebied van drinkwaterkwaliteit en reiniging van (drink)watersystemen kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van analyse, reiniging en desinfectie van een waterleidingsysteem. Of het gaat om analyse van de kwaliteit of verontreinigingsgraad binnen het watersysteem of de reiniging of desinfectie van het systeem, in Aquador vindt u een professionele partner. Wij verzorgen onder andere watermonster afnames en reiniging/desinfectie van leidingen, drinkwaterreservoirs, zandfilters, transportleidingen en waterwinputten. Ook zijn wij gespecialiseerd in de bestrijding van Legionella bacterie.

Aquador is er voor de klant zowel vóór de watermeter als na de watermeter, van bron tot kraan!

Contactformulier

Meer weten over watermonster nemen door Aquador? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Dorpsweg 130 C
    4221 LL Hoogblokland
  • +31 (0)183 561 199
  • KvK: 23043164
  • BTW: NL005211347B01